Over ons

SuperSafe is een Nederlandse fabrikant van overspanningsbeveiligingen. Sedert 1972 gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van een breed scala beveiligingsprodukten.

Door de geweldige toename van elektronica toepassingen, stijgt ook de diversiteit in de productenrange die SuperSafe u kan bieden. Van stopcontactrail voor gevoelige audio- of pc-apparatuur tot geavanceerde type 1 en 2, meterkastbeveiligingen. Van beschermingsmodules voor ringleidingsystemen voor slechthorende, coax, telefoon- en datalijn- tot solar- en windsysteem -beveiligingen.

SuperSafe kan u helpen schade te voorkomen door de grote range beveiligingen in diverse klasse en uitvoeringen.

Onze productie afdeling staat voor u klaar om specials te vervaardigen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe, aanpassen van bestaande producten, of het verzorgen van speciale opdrukken op uw producten, SuperSafe kan het voor u uitvoeren.

Als u zich de moeite neemt om prijs/kwaliteit verhouding te vergelijken met andere aanbieders op de overspanningsbeveiligings markt, zult u ontdekken dat SuperSafe ook voor u een goede partner kan zijn.